Alifah Amelya
Salam.

Walauwei~ lame giler tak update blog. Last post pun pasal bulan puasa. Maaf kepada kawan2 yang rajin berkunjung ke blog saya. Heee~ bukannya malas, tapi atas beberapa sebab yang tak dapat dielakkan:

1- Semasa bulan puasa sibuk berpindah rumah. Saya sekarang dok kat umah baru \(^_^)/
p/s: jangan pindah rumah masa bulan puasa, memang pancit tahap cipan

2- Lepas bulan puasa kan Hari Raya, mestilah sibuk pergi beraya lak. hee~

3- Kena concentrate kat anak murid yang nak exam SPM tahun lepas. [saya buat home tuition kt Cheras]

4- Lepas abis ngajar, kini bekerja pula. Keluar pagi balik malam; balik umah terus tido. Berjinggo pun sekali sekala je haih~ *_*

5- Sekarang da ade facebook, lagi suke update kat situ daripada update kat blog nih

Baeklah. Saya tau tu sume alasan je semata2 heee~

Saya akan update dengan lebih kerap selepas ini.

Iye...betol...serius nih.

Ok la, takde la sekerap mana kot. Tapi at least saya akan update la.

Ok. Dhaaa~~

p/s: kepada Jack - aku da update da ni ha. Tlepas raya n natal je pun, free2 ko pggl aku giler sawang...chet!
2 Responses
  1. ::R.A:: Says:

    Yess..i like dat answer! hahaha..


  2. ha3...enchek jack yg sengal
    bile mau lepak sesame lagi?