Alifah Amelya
Salam.

Rabu (24 Feb) - Saya jumpa Azira!! Seronok!! Lama giler tak jumpa dia, sampai terlupa nak amik gambar ngan dia. Kawan2 jangan marah ye [Irina, Wan n Syafa..sorry guys!] Kitorang takde plan apa2 pun. Kebetulan dia hantar mesej kat fB dan saya sedang online di ofis. Dia kata dia ada kat UKM dan lepas tu mahu naek tren ke Klang jumpa Pika. Then tetiba datang idea untuk jumpa kat KL Sentral. So we just hooked up@mcD and do lots of catching up - gossips, updates, future plans that sort of things.
Rindu kat semua kawan2! Lepas ni mesti plan untuk mini gathering geng2 kita ye!
[Attention to: Patt, Hanem, Wan, Azira, Dila, Syafa]
Anyone I forgot to mention?


**************************


Status: Working

Company: Click N Visit Dot Com

Position:
Web Developer cum HR Manager cum Interviewer cum Sales Manager cum Graphic Designer cum Secretary

Job Description:
1- Memerah otak
2- Tulis emel yang panjang
3- Edit karangan SPM (both BM & English)
4- Interview candidate
5- Design flyers
6- Create and design website
7- Tulis daily, weekly and monthly report
8- Membuat sistem filing
9- Weekly brainstorming session
10- Prepare marketing kit
11- other misc. duties such as looking after the office

Ada sape2 yang mahu position ini?


Nota kaki buat bos kesayanganku:
If you're reading this (which i don't think you will ha3), I'm not complaining or anything. I'm trying my best to live up to your expectations; I really do! (kipas baek punye)
Walaupun kadang2 kerja yang bos kasi tu tak tercapai akal untuk saya buat seorang diri, tapi saya suka kerja saya! I love my job! I love my office! I love it all!


**************************


Rumet saya sudah hampir due!
19hb Mac ini akan jadi mama. I mean howt mama!
Tak sabarnya nak jadi Auntie \(^_^)/


****************************


My wish list


dok berhabuk dah kat tepi tuh
haih ~_~
bila nak buat semua tu?







4 Responses
  1. Ohh, camtu rupanya ceritanya :) Baik, kita arrange reunion nanti ek. Nasib baik Alee update blog, kalau tak, tak tau apa2 update pun..


  2. haaa...nanti ajak sume2 skali ek
    kite jln2 mkn angin smbil update cite masing2


  3. Rina Says:

    Hehe.. Nanti kte plan ye.. =) Sian dia, Alee nye keje sgt menarik (and cam memenatkan sbb mcm2 kena buat). Neway, inform la kalo ada pape k.. =) Bestnye kalo dapat catchup ngan sumer..

    Take care ait..


  4. stargo Says:

    幽默並不是諷刺,它或許帶有溫和的嘲諷,卻不傷人,它可能是以別人,也可以用自己為對象。........................................