Alifah Amelya
Lama dah tak update blog. [ayat cliche sgt...]

~Suka menjengah blog orang lain dari meng'udpate' blog sendiri.~

Anyway, Cik Azx-Cream telah tag saya semalam dalam blognya. Lama dah tak main game tag-meng'tag'ing nih. So, here goes:

1. Adakah anda rasa HOT?
Erk? Tak tau la pulak. Tapi Fatin selalu kata saya ni 'mantap'. Mantap tang mane ntah saya pun x tau...ha3


2. Upload wallpaper pc/laptop yang anda guna sekarang!



3. Cerita pasal gambar ni..
Gambar ni amik kt web vlad. Suke download pic kat situ jd wallpaper sbb pic dia sume lawa2 belaka. try la!

4. Kali terakhir makan pizza
Aiyoyo...jap kena fikir dulu. Giler lama dah tak makan piza. Saya ni hantu mcD la... (tapi bila dah sebut ni macam terasa nak makan piza lak)

5. Lagu terakhir anda dengar
Michael Buble - Haven't Met You Yet <---sgt heart lagu nih ;))

6. Apa anda buat selain menyelesaikan tag ni
Buat report yang nak kena submit kat bos, buka mukabuku, check emel

7. Selain nama sendiri, anda di panggil nama apa?
aLee, ipah, pah, Ally, Lee, Amy, Che aLee, mok...ni je kot

8. Tag lagi 5 orang
a)Xira
b)Waneeta
c)Patt
d)Irina
e)Aleisa

9. Siapakah orang no.1 kepada anda
sume orang adalah no 1 bagi saya! saya heart semua kawan2 dan family saya. I'm soooooo lucky to have so many wonderful friends

10. Katakan sesuatu kepada orang no.5
good luck with your new job!

11. No.3 ada hubungan dengan siapa?
Mesti la ngan BF dia...duh...

12.Bagaimana pula dengan no.2
Dia ni sekarang rajin da mengunjungi Fitness First untuk menghapus lemak

14. Kata2 cinta untuk orang no.4
err...profile fotomu sungguh comel...(ni kira ayat cinta tak?)

15. Berikan 5 yang anda tau tentang orang yang mengetag anda
  • Suka maen squash
  • ada brader kt tempat keje yang suka saman kete dia sbb dia suke2 ati je parking tp x byr (ye ke? suke2 ati je aku reka cite)
  • atlet ukm yg bjaya
  • atlet kesayangan dr Kadderi gak
  • fan MU (bluweeekkk...)
Ha3~ jangan marah naa...



8 Responses
  1. ::R.A:: Says:

    hahahahaha..bukan sukati x byr..beta ter-LUPA..hahaha...


  2. ha3 alasan xbley blah


  3. 怡如 Says:
    This comment has been removed by a blog administrator.

  4. 曉豪 Says:
    This comment has been removed by a blog administrator.